Δελτίο Τύπου 20/04/2015

Αγαπητοί,

Για 2η χρονιά το track-day.gr σάς ταξιδεύει στις όμορφες Σέρρες για ένα ανεπανάληπτο 3ήμερο track day.

Μαζί μας θα είναι ο δήμος Σερρών και τοπικοί παράγοντες, ο μεγάλος μας χορηγός MICHELIN και οι κύριοι χορηγοί μας, ΚAWASAKI και KTM, τα καύσιμα της ΕΚΟ και η WURTH. Επίσης μάς υποστηρίζουν τα λιπαντικά SPECTRO, οι χυμοί VIVA, το κέντρο ελαστικών Wheel City, η εταιρία ΠΕΡΚΟ ΑΕ, οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων AVANCE, τα SONY CENTER Golden Hall και Γλυφάδας, τα ενημερωτικά μέσα Mr Bike, Biker Spirit, motograndprix.gr, motorsite.gr, bikeit.gr και moto&bike tv, τα καταστήματα ΠΕΤΣΑΣ και Fan Motorcycles, το cafe-bar GARAGE, ο ΠΑΣΣΕΕΔ, το πλυντήριο MOTO WASH, η εταιρία γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων VIPromotion και ο φωτογράφος μας IGF productions.

Σκοπός μας είναι να περάσουν καλά οι συμμετέχοντες και όλοι οι παρευρισκόμενοι, να απολαύσουν την οδηγική εμπειρία σε ασφαλές περιβάλλον με τις μοτοσυκλέτες τους και να ενημερωθούν για τα νέα στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Κατά τη διάρκεια του 3ήμερου, θα γίνουν διάφορες ενέργειες και παρουσιάσεις εντός και εκτός πίστας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την παρουσίαση των ελαστικών της Michelin και την πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του νέου KAWASAKI Ninja H2 που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στην αίθουσα του ξενοδοχείου Acropol.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους συμμετέχοντες και τις διάφορες ενέργειες που θα γίνουν στην πίστα κατά τη διάρκεια του 3ήμερου.

Η οργάνωση του Track Day μπορεί να παρέχει στους συμμετέχοντες μεταφορά με το πούλμαν στις Σέρρες, διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία που έχουμε ήδη κλείσει για εσάς με πρωϊνό-βραδυνό, καθώς και μεταφορά της μοτοσυκλέτας σας εφόσον το επιθυμείτε. Επίσης θα υπάρχουν παροχές ενοικίασης εξοπλισμού (δερμάτινες φόρμες, κράνη, μπότες, γάντια). Η ασφαλής τοποθέτηση και αλλαγή ελαστικών, θα γίνεται από το κατάστημα Wheel City που θα βρίσκεται μαζί μας στην πίστα. Τέλος, σε κάθε συμμετέχοντα θα υπάρχει δώρο από την οργάνωση, καθώς και νερό, χυμοί και μεσημεριανό γεύμα κατά την διάρκεια της ημέρας.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι – ενδιάμεσοι – προχωρημένοι – αγωνιζόμενοι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες. Θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί μέσα στην πίστα με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγηση. Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών. Τα 30 άτομα της διοργάνωσης θα φροντίσουν αυτό το track day να σας μείνει αξέχαστο.

Η πίστα θα είναι ανοιχτή για όλους από το πρωί της Παρασκευής 1 Μαίου, μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 3 Μαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.track-day.gr ή καλέστε μας στο 6974406054.

Με εκτίμηση,

Χάλαρης Γιώργος

xorigoi_banner

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
Ο καιρός στις Σέρρες
Ο καιρός στα Μέγαρα
Προφίλ
To Track-day.gr είναι μια ιδέα του Γιώργου Χάλαρη. 28 χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας είναι αρκετά για να δώσουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα σε αυτό το Project. Η αγωνιστική του εμπειρία αλλά και το πάθος για την ταχύτητα και την μοτοσυκλέτα, είναι αυτά που τον οδήγησαν στην κατασκευή αυτής της ιστοσελίδας που ως στόχο έχει να προβάλλει, ακόμα περισσότερο τα Track-Days στην Ελλάδα.
Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας

Τηλ: 6974406054
Email: halarisg@otenet.gr
Διευθ.: Δωδεκανήσου 67, Πειραιάς

View George Halaris's profile on LinkedIn

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής

Ο καιρός στα Μέγαρα
Ο καιρός στις Σέρρες
Translate »