Το Michelin power Days μας στις 19/09/21 ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία !!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συμμετοχή σας και ελπίζουμε να σας δούμε ξανά στο επόμενο!
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας!
Η εταιρεία ΠΕΡΚΟ ΑΕ με τα λιπαντικά Spectro, EK αλυσίδες, Premier τακάκια και Skyrich μπαταρίες λιθίου.
 
http://www.perko.gr/
Halaris Bikes Center

KTM South East Europe

DNA High Performance Filters

Spectro Performance Oils

SHOEI Europe

iXS Sports
Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories
Wheel City

vipart.gr

No event found!
button text

Michelin Powerdays 2020

Το δεύτερο track day μας για φέτος στην πίστα των Σερρών βγήκε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Michelin, που σαν πρώτος και πιο σημαντικός χορηγός μας βοήθησε να κάνουμε αυτό το “Michelin PowerDay” πραγματικότητα.

Στην συνέχεια την ΚΤΜ South East Europe που και εκείνη με την σειρά της μας προσέφερε τα νέα μοντέλα της για τεστ drive μέσα στον ασφαλές χώρο της πίστας. Πάρα πολλοί άνθρωποι συμμετείχαν καθημερινά και είχαν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες, τα όρια τους και να απολαύσουν την ασφάλεια και σιγουριά που προσφέρει η πίστα. Με κάθε επιφύλαξη και αυστηρά μέτρα προστασίας κατα του COVID-19 τα οποία τηρήθηκαν υπό τις οδηγίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι αυτήν τη φορά με τις συμμετοχές να έχουν κλείσει αρκετές μέρες πριν την εκδήλωση μας, αφήσαμε χαμόγελα και ευχαρίστηση σε όλους όσους παρευρέθηκαν όπως και τον δήμαρχο των Σερρών που για πολλοστή φορά μας επισκέφτηκε για να μας συγχαρεί για το χαρούμενο κλίμα που είχε η πίστα αυτό το 2ήμερο.

Ευχαριστούμε όλους ΕΣΑΣ που μας εμπιστευθήκατε για μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!

Translate »