PowerDay Μέγαρα 4 Σεπτεμβρη

H ομάδα του track-day.gr σας ετοιμαζει ένα από τα γνωστά PowerDay μας στην πίστα των Μεγάρων.

Στις 4 Σεπτέμβρη 2022 δίνουμε ραντεβού μαζί σας στην πίστα των Μεγάρων για να οδηγήσουμε γρήγορα με ασφάλεια.

Το κατάστημα Halaris Bikes Center παρέχει στους συμμετέχοντες μεγάλες ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ για ανταλλακτικα, αναλωσιμα και αξεσουαρ μοτοσυκλετας και αναβατη εως και 50%

Τηλέφωνο 6974406054

Η διοργανωση του Track-day.gr παρέχει ενοικίαση του απαραίτητου εξοπλισμού όπως δερμάτινες φόρμες, κράνη, μπότες, γάντια κατοπιν συνεννόησης και δήλωσης στην φορμα συμμετοχής στην ιστοσελιδα μας.

Τηλέφωνο 6909174195

Η ασφαλής τοποθέτηση και αλλαγή ελαστικών, θα γίνεται από το κατάστημα Wheel City που θα βρίσκεται μαζί μας στην πίστα. Για παραγγελίες ελαστικών καλέστε στο Wheel City.

Τηλέφωνο 2109018066

Για κάθε άτομο που θα λάβει μέρος στο PowerDay θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ νερά και φρουτα κατά την διάρκεια της ημέρας.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι – ενδιάμεσοι – προχωρημένοι – γρήγοροι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες. Μέσα στην πίστα θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγηση σας, διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία που ίσως προκύψει όπως και για να σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές.

Θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών.

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε όμορφα στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας.

PowerDay Μέγαρα 22 Μαίου

Οι εγγραφές εκλεισαν! Σας ευχαριστούμε!

PowerDay Σέρρες 
30 Απριλίου – 1 Μαίου 2022 

Πάνω από εκατό φίλοι της μοτοσυκλέτας απόλαυσαν την οδήγηση στην πίστα με την βοήθεια των πλοηγών που τους καθοδήγησαν στις στροφές της και υπό την επιτήρηση των κριτών που εγγυήθηκαν την ασφάλεια των αναβατών και την εύρυθμη διεξαγωγή του διήμερου event.

Στις Σέρρες και το team της ΚΤΜ South East Europe, η οποία άνοιξε στο Αυτοκινητοδρόμιο τον φετινό κύκλο των Orange Days. Παράλληλα, παρουσίασε μεγάλο τμήμα του «στόλου» της κι ενημέρωσε για τα νέα μοντέλα της, τα οποία ήταν διαθέσιμα για test drive.

Στη πίστα και τα ηλεκτρικά σκούτερ της SUNRA που εντυπωσίασαν.

Έντονο το «παρών» των υποστηρικτών της ομάδας που φρόντισαν για την ευεξία των φίλων αναβατών (με massage από την εταιρεία Le Massage) και την στήριξη του οργανισμού με τις παγκοσμίου φήμης μπανάνες της Dole.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία και η δράση του Track-Day.gr sτο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών συνεχίζεται στη βάση της 12ετούς συνεργασίας που έχει επιτευχθεί και από τις δύο πλευρές.

Η ομάδα και ο Γιώργος Χάλαρης ευχαριστούν για την επιτυχή έκβαση κι αυτής της διοργάνωσης Power Days τη διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του (και Δήμαρχο Σερρών) Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Μεγάλο ευχαριστώ για εκείνους που στηρίζουν την προσπάθεια του Track-day.gr και των ανθρώπων του…


PowerDay Μέγαρα
3 Απριλίου 2022


Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας!


Το Michelin power Days μας στις 19/09/21 ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία !!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συμμετοχή σας και ελπίζουμε να σας δούμε ξανά στο επόμενο!
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας!
Η εταιρεία ΠΕΡΚΟ ΑΕ με τα λιπαντικά Spectro, EK αλυσίδες, Premier τακάκια και Skyrich μπαταρίες λιθίου.
 
http://www.perko.gr/
Halaris Bikes Center

KTM South East Europe

DNA High Performance Filters

Spectro Performance Oils

SHOEI Europe

iXS Sports
Tzortzopoulos Moto Fashion & Accessories
Wheel City

vipart.gr

No event found!
button text

Michelin Powerdays 2020

Το δεύτερο track day μας για φέτος στην πίστα των Σερρών βγήκε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Michelin, που σαν πρώτος και πιο σημαντικός χορηγός μας βοήθησε να κάνουμε αυτό το “Michelin PowerDay” πραγματικότητα.

Στην συνέχεια την ΚΤΜ South East Europe που και εκείνη με την σειρά της μας προσέφερε τα νέα μοντέλα της για τεστ drive μέσα στον ασφαλές χώρο της πίστας. Πάρα πολλοί άνθρωποι συμμετείχαν καθημερινά και είχαν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες, τα όρια τους και να απολαύσουν την ασφάλεια και σιγουριά που προσφέρει η πίστα. Με κάθε επιφύλαξη και αυστηρά μέτρα προστασίας κατα του COVID-19 τα οποία τηρήθηκαν υπό τις οδηγίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι αυτήν τη φορά με τις συμμετοχές να έχουν κλείσει αρκετές μέρες πριν την εκδήλωση μας, αφήσαμε χαμόγελα και ευχαρίστηση σε όλους όσους παρευρέθηκαν όπως και τον δήμαρχο των Σερρών που για πολλοστή φορά μας επισκέφτηκε για να μας συγχαρεί για το χαρούμενο κλίμα που είχε η πίστα αυτό το 2ήμερο.

Ευχαριστούμε όλους ΕΣΑΣ που μας εμπιστευθήκατε για μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!

Translate »