Δελτίο Τύπου – Σέρρες 23-24 Σεπτεμβρίου

Για 2η φορά μέσα στο 2017, ο Γιώργος Χάλαρης με χρυσό χορηγό την Michelin σας προσκαλεί για ένα ακόμη PowerDay στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών!

Καλύπτουμε όπως πάντα την μεταφορά της μοτοσυκλέτας σας, την δικιά σας μεταφορά και του/ης φίλου/η σας καθώς την διαμονή σας στις Σέρρες εφόσον υπάρχει συνεργασία με ενα απο τα καλύτερα και ξεκούραστα ξενοδοχεία της πόλης, το Ελπίδα Spa Resort και το πιο οικονομικό Ελπίδα City.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τους συμμετέχοντες και τις διάφορες ενέργειες και παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πίστα κατά τη διάρκεια του 2ήμερου. Μαζί μας θα είναι και η ΚΤΜ South East Europe με τις μοτοσυκλέτες της έτοιμες για test drive δωρεάν για όλους όσους συμμετέχουν.

Το κατάστημα Halaris Bikes Center παρέχει στους συμμετέχοντες την μεταφορά τους με πούλμαν/βαν στις Σέρρες. Επίσης θα υπάρχουν παροχές ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού όπως δερμάτινες φόρμες, κράνη, μπότες, γάντια. Η ασφαλή τοποθέτηση αλλά και αλλαγή ελαστικών, θα γίνεται από το κατάστημα WHEEL CITY που θα βρίσκεται μαζί μας στην πίστα όποια ώρα επιθυμείτε. Για κάθε άτομο που θα λάβει μέρος στο Power-day θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ νερά, χυμοί αλλά και μεσημεριανό γεύμα κατά την διάρκεια της ημέρας μέσα στην πίστα.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι – ενδιάμεσοι – προχωρημένοι – αγωνιζόμενοι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες. Μέσα στην πίστα θα υπάρχουν έμπειροι πλοηγοί με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγηση σας, διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία που ίσως προκύψει όπως και για να σας δώσουν κατάλληλες συμβουλές. Φυσικά θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών.

Σας περιμένουμε όλους! Οι εγγραφές θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας μας www.track-day.gr
Για πληροφορίες καλέστε στο 6909174195 ή στο 6974406054

Categories:

Tags:

Comments are closed

Facebook
Ο καιρός στις Σέρρες
Ο καιρός στα Μέγαρα
Προφίλ
To Track-day.gr είναι μια ιδέα του Γιώργου Χάλαρη. 28 χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας είναι αρκετά για να δώσουν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα σε αυτό το Project. Η αγωνιστική του εμπειρία αλλά και το πάθος για την ταχύτητα και την μοτοσυκλέτα, είναι αυτά που τον οδήγησαν στην κατασκευή αυτής της ιστοσελίδας που ως στόχο έχει να προβάλλει, ακόμα περισσότερο τα Track-Days στην Ελλάδα.
Επικοινωνία

Για γενικές πληροφορίες χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας

Τηλ: 6974406054
Email: halarisg@otenet.gr
Διευθ.: Δωδεκανήσου 67, Πειραιάς

View George Halaris's profile on LinkedIn

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής

Ο καιρός στα Μέγαρα
Ο καιρός στις Σέρρες
Translate »